Et bredt utvalg av muligheter for finansiering hos norske CLAAS forhandlerne.

Attraktive finansieringsløsninger


Utover et bredt utvalg av nye og brukte maskiner, er det også et meget bredt utvalg av muligheter for finansiering hos norske CLAAS forhandlerne. Fleksible løsninger på finansiering av maskiner og redskaper etterspørres i stigende omfang av bønder og maskinstasjoner, og Norwegian Agro Machinery har igjennom lengre tid arbeidet med å velge ut de beste partnere til finansiering.

– Målet er at styrke vårt kundetilbud på CLAAS produktene og derved øke vår samlede konkurransekraft, forklarer Michael Husfeldt, COO for Norwegian Agro Machinery.

Mulighetene for attraktiv finansiering er kommet i havn etter inngåelse av en avtale mellom Norwegian Agro Machinery Finance og to sterke, finansielle partnere, nemlig SG Finans og Nordea. Begge er sterke spesialister i alle typer finansiering av så vel nye som brukte landbruksmaskiner.

– En av de klart største fordelene er at finansieringen i langt de fleste handler, ordnes i løpet av kort tid via online-løsninger ute hos forhandleren, understreker Michael Husfeldt.

Store profesjonelle selskaper

Både SG Finans og Nordea har vært på det norske og internasjonale markedet for finansiering av blant annet landbruksmaskiner i en årrekke. Begge selskap har løpende utviklet sine tilbud om finansiering til å følge dagens behov for hurtige og smidige løsninger.

– SG Finans inngår i Société Générale Group, en av Europas største finanskonsern. SG Finans, Skandinavia, har en forvaltningskapital på rundt 37 milliarder kroner, som i all hovedsak relateres til finansiering av maskiner, kjøretøy og annet utstyr. I Norge er vi markedsleder på leasing med representanter over hele landet. Brukervennlige internett-tjenester og kunnskap innen landbruk er noen av suksessfaktorene for vår posisjon innen segmentet. Vi er svært fornøyd med nå å inngå samarbeid med Norwegian Agro Machinery, sier Theodora Tangen, Head of International Vendors Scandinavia hos SG Finans.

- Nordea, som er største bank i Norden og blant topp 10 i Europa. Innen finansiering av transportmidler, maskiner og utstyr via samarbeidende forhandlere har Nordea Finans en løpende portefølje i Norden på i overkant av 20 milliarder kroner. Vår kunnskap og erfaring i våre lokale markeder og bransjer gjør oss til en attraktiv partner for ledende kapitalvareleverandører som legger vekt på økt salg og lønnsomhet gjennom attraktive finansieringsløsninger. Vi utvikler kontinuerlig våre løsninger for å gjøre det enkelt å gjøre forretning med oss, og våre om lag 1 100 medarbeidere gjør sitt ytterste for å hjelpe våre kunder og samarbeidspartnere til å lykkes, fremhever fremhever Svein Skeide, Head of Vendor Sales i Nordea Finans Norge.